Всички цени на сайта са без ДДС.  

За Нас


Ние се ангажираме да предложим на клиентите си най-доброто обслужване, като основната ни идея е да имаме дълготрайни клиенти, които напред във времето да разчитат основно на нас като производители на рекламни шапки. Фирмата ни се занимава с изработка на рекламни шапки от 2007 година до сега.

Рекламните шапки служат за популяризиране на марка, мото или пък рекламно послание на голяма маса хора. С помощта на рекламни шапки се постига максимално бързо запознаване на аудиторията с определен продукт, който се рекламира. Изключително много български фирми ни се довериха и заедно с тях направихме страхотни шапки за промоции, фирмени шапки и рекламни шапки. Ако и Вие се нуждаете от надежден партньор за изработка на Вашите рекламни шапки не се колебайте, а се свържете с нас.

Предлагаме на клиентите си богата гама рекламни шапки като повечето модели са изработени от 100% памук. Има модели, подходящи и за деца, както и за възрастни. Цветовата гама на нашите шапки е богата и помага много в избора на клиента. Закопчаването на шапките е с велкро или метална закопчалка, което гарантира отлично ниво на закопчаването и уплътняването на рекламните шапки.

Всички предложени модели са налични в нашите складове и поръчаните рекламни шапки от Вас могат да бъдат изработени от Нас в рамките на 3-5 работни дни. Достатъчно е само да изберете подходящия за Вас модел шапки и да се свържете с нас за стартиране на поръчката Ви.

Моделите шапки, които предлагаме на нашите клиенти са с марки Adler, Malfini, Piccolio и Myrtle Beach и други европейски производители. Надписването и персоналицията им се извърша с помощта на термотрансферен печат.

Като подарявате на своя персонал рекламни шапки Вие създавате в офиса уютна среда като у дома, а когато ги подарявате на своите клиенти това Ви помага да ги накарате да се почувстват комфортно около Вас и да създадат истинска семейна среда.

Ние Ви предлагаме средствата да направите това чрез нашата разнообразна гама от качествени рекламни шапки на най-добра цена. На сайта сме публикували и крайните цени с включени надписи на всички модели рекламни шапки, които предлагаме.

Вземете Вашите маркови продукти тук със www.reklamni-shapki.com сега!


Концепция:


Идеята е този сайт да бъде за голям обем висококачествени и евтини рекламни шапки. Ние търсим дългогодишни клиенти, които да повтарят своите поръчка с рекламни шапки и да се завръщат при нас отново.

  • Качествени рекламни шапки за промоции.
  • Рекламни шапки с отпечатано Ваше лого или послание.
  • Всички надписи се извършват с термотранасферен печат и ситопечат.
  • Одобрение на дизайн за рекламни шапки по имейл.
  • Без скрити такси.

 

Какво Ви предлагаме:


Всички модели рекламни шапки, които предлагаме на нашите клиенти са със универсални и стандартни размери. Закопчаването отзад на шапките се осъществява с велкро или метална закопчалка (в зависимост от модела). Всички модели рекламни шапки са изработени от 100% памук и са със стандартни за рекламния текстил цветове. Ако на сайта ни не откривате желания от Вас цвят или модел, моля свържете се с нас, защото в действителност разполагаме с огромен асортимент от шапки и цветове, който не може да бъде изложен в сайта. След като изберете подходящ за Вас модел ние ще Ви изработим дизайн за рекламните шапки и ще Ви го изпратим за одобрение. След одобрен дизайн и заплатен аванс в размер на 50% от стойността (по фактура, по банков път) поръчката Ви се стартира и в рамките на 5-7 работни дни рекламните шапи ще са при Вас. Разбира се винаги има вариант и за още по експресни поръчки, но ако това е необходимо просто се свържете с нас.


Как се доставят рекламните шапки?


Доставката на готови рекламни шапки се осъществява с помощта на куриерска фирма по желание на клиента, като той заплаща и всички дължими суми към куриера. Нашата фирма има договор за извършване на куриерски услуги с фирма Спиди и ако клиента не е указал друга изпращаме готовите шапки по тях.


Безплатна доставка!!!


При поръчка на рекламни шапки на стойност над 600,00 лв. без ДДС получавате безплатна доставка до офис на Спиди във Вашия град.