Всички цени на сайта са без ДДС.  

Доставка на рекламни шапки


Поръчаните от Вас рекламни шапки ще бъдат опаковани и изпратени в уговорения срок. Ние използваме куриерските услуги на фирма "Спиди" за доставка на стоки в рамките на 24 часа за по-голямата част от страната (изключение правят малките населени места и села, където пратките се доставят по график). Сумата за доставка на рекламни шапки се заплаща от клиента.

Клиента има право да посочи и куриерска фирма по свои избор, като ние ще се съобразим с това.


Връщане на рекламни шапки и рекламации:


За нас е важно мнението на нашите клиенти и винаги приемаме коментари относно изработените от нас рекламни шапки. Ако шапкките, които сме Ви изпратили не Ви харесват, може да ни информирате.

Закупен от нас продукт можете да върнете в 7 дневен срок в оригиналната опаковка и състояние (без носене и пране), придружени с копие от документа даден ви от куриера при доставката и пояснение какво точно желаете - замяна, подмяна или връщане на парите.

Ако връщането на продукт се налага поради наша грешка в размера, цвета или изработката ние ще ви го заменим безплатно. В противен случай дължите транспортните разходи.

Имайте предвид, че персонализираните и пригодени продукти не могат да бъдат върнати или разменени с изключение на случайте при дефект на материала или грешка при изработка на щампата.